Dostupni linkovi

Ako vam je dosta pametnih telefona, nabavite Elari anti-smartphone


Ilustracija
Ilustracija

Rijetko tko danas nema mobitel. A većina njih su pametni telefoni. Mali je broj onih koji imaju mobitel, ali bez operativnog sustava, bez ekrana osjetljivog na dodir i sličnih tehnologija.

Sada oni, a i tkogod se želi prebaciti na klasičan mobitel s nešto naprednijim funkcijama, odnosno anti-smartphone, može nabaviti Elari CardPhone po više nego povoljnoj cijeni od 59,99 eura.

Kako mu i ime govori Elari je veličine kreditne kartice, odnosno 86 x 48 x 5.5mm. Težina uređaja je samo 42 grama. Kapacitet baterije je 220 mAh. Iako vam se čini da je to slaba baterija, proizvođač navodi kako traje i do 3 dana. Elari koristi microSIM kartice.

Iako spada u anti-smartphone kategoriju, Elari osim zvanja i slanja SMS-a ima i neke naprednije funkcije. Naime, ovaj telefon ima mogućnost povezivanja na internet, a moguće je instalirati i jednostavne verzije Facebooka, Twittera, WhatsAppa i drugih aplikacija.

Dok se Elari puni, moguće ga je pomoću Bluetooth 3.0 veze povezati s vašim Android ili iOS pametnim telefonom kako ne bi propustili nijedan telefonski poziv.

XS
SM
MD
LG