Posjetite našu arhivu. Dalje

Anketa
... ... ...

Forum

Naš gost - Nebojša MEDOJEVIĆ

Nebojsa Medojević, lider Pokreta za promjene

Slavica BRAJOVIĆ
29.10.2007

Nebojša Medojević, sigurno najuspješniji elektro-inženjer među političarima, lider je Pokreta za promjene, najmlađe no istovremeno i najjače opozicione partije u Crnoj Gori. Prioriteti kojima se prethodno godinama bavio u nevladinom sektoru, borba protiv korupcije i kriminala , za poštenu i transparentnu privatizaciju i danas je okosnica njegovog političkog djelovanja u Parlamentu. Te su ga vrijednosti više puta dovele na sam vrh top liste najpopularnijih političara u Crnoj Gori. Indipendisti mu prigovaraju zbog neutralnog stav tokom referenduma o nezavisnosti, tvrdeći da je time ušao u pakt sa unionistima. Sa druge strane, na meti je i unionista zbog podrške novom Ustavu kojim su, kako tvrde, Srbi u Crnoj Gori obespravljeni.

Ovaj forum je zaključen

Komentari 1-10 (z 18)

Ime: suncica Grad: usa
17.11.2007 05:45

interesantno cini mi se da niko nece razmrsiti te konce na balkanu.Mnogo je krvi proliveno gospodo.Dali vjerujete da i kod nas vlada paromanija u politici ili iskrena zelja za uspjehom mnogo toga treba uraditi da narod pocne zivjeti i kretati se jer mnogo dugo smo zatoceni u balkansko geto da bojim se narod nezna za bolje pa DAJ STA DAS.zasto politicari koriste naconalizam u kampanjama i zasto se na to nestavi tacka i ide ka progresu hvala

Ime: Milan Grad: Podgorica
13.11.2007 10:45

Zelio bih da pitam gospodina Medojevica, da li ce "gurati" zakon o dokazivanju stecene imovine na sumnjiv nacin, jer sam prisustvovao promovisanju Grupe za promjene ciji je lider, a sada i lider Pokreta za promjene jasno i glasno govorio o tom zakonu i njegovoj potrebi. I jos jedno pitanje, zasto Pokret za promjene jos uvijek ne insistira na donosenju zakona o suocavanju sa istinom koji bi razotkrio krivce za zlocine koji su ucinjeni u ime crnogorskog naroda? Hvala.

Ime: Mojas
12.11.2007 11:49

Eto tako ti je sa komentarima kad su mladi u pitanju

Ime: Anonimni posjetilac
12.11.2007 11:33

Hoče li se g. Medojević kandidovati za predsjednika?

Ime: vuk
10.11.2007 14:34

dali biste se vratili da zivite u crnu goru??

Ime: Prošćenac
09.11.2007 23:13

Hvala - ne treeba! Vi znate da je narod rekao: zec jednom prođe između nogu ali drugi put nikada. Ni Vi gospodine nakon glasanja "Medskog ustava" ne očekujjte niti jedan glas iz srpskog bloka. Znam, odmahnućete rukom, možda i glavom, jer ste veoma dobro kvantifikovali svoj politički bljesak, pošto ste prethodno dobro zategli konopac, koji SDPS nije mogao preskočiti ali se uz dobru sinekuru provukao ispod njega. Aferim Medo! Sada i nikad više ni jedan srpski glas!!! Opala ruka svakom ko glasao Pokret za prevare.

Ime: Bobo
09.11.2007 18:27

Da li su Srbi nacionalna manjina u Crnoj Gori?

Ime: Koljensky
08.11.2007 21:59

Gospodine Medojevicu, Mladi,lijepi i pametni polako mutiraju u stare,bogate,bahate i cinicne. Koristeci se jednostavnim sirenjem straha od gubitka suvereniteta i sitnim podmicivanjem biraca vrecama brasna i paketima makarona uspijevaju da vas nadigraju na svim izborima. Izgledaju mi smijesna vasa stalna jadikovanja i obrazlozenja nakon izgubljenih izbora. Mislim da javnost u opoziciji ne prepoznaje alternativu te je svakako bolji i onaj dzak brasna od onoga sto im je dosad nudila opozicija. U Crnoj Gori jednostavno nema ko ili neumije da kanalishe evidentno nezadovoljstvo naroda i pretvori ga u politicku snagu. Vjerujem da jasnim i nedvosmislenim stavovima mozete vise postici nego nekakvim koalicijama ili zajednickim strategijama sa Mandicem i drustvom ciji evropski vidici dopiru najdalje do Ravne Gore.Bojim se da saradjom sa njima ne zavrsite (politicki)kao jedan drugi elekto-inzenjer, doskorasnji lider opozicije Vasi zadnji potezi obecavaju i zasluzuju podrsku Vas komentar ! Pozdrav, Koljensky

Ime: Anonimni posjetilac
08.11.2007 13:02

oce li ikad odgovarat MILO zbog sverca cigareta

Ime: AmorWorld.com Grad: New York
08.11.2007 01:54

Ja prognoziram da ce se Crna Gora naci u klestima izmedju Albanaca i Hrvata. Zanima me prognoza gospodina Medojevica kojega veoma cenim i ovim putem ga pozivam da objavi svoje analize na forumima sajtova http://www.amorworld.com/forum i http://www.lepotani.com

Komentari 1-10 (z 18)