Posjetite našu arhivu. Dalje

Anketa
... ... ...

Vaši članci
Rubrika za vaše autorske tekstove i komentare. Dalje

Forum

Bojan Bajić - predsjednik Naše stranke

RSE
16.04.2008

Bojan Bajić je tridesetogodišnji menadžer i otac troje djece, pokretač Vodenog ćire, turističke atrakcije na Drini i Limu, te prvi predsjednik Naše stranke, nove bh. političke partije osnovane na inicijativu oskarovca Danisa Tanovića. Predsjednik Naše stranke zalaže se za stvaranje društva odgovornih pojedinaca koji će svoju pamet graditi na idejama, inicijativama i energiji da ih provedu, i koji neće smatrati da je vrhunska pamet kritika drugog. Vrijeme je, smatra Bojan Bajić, za kreativne i optimistične ljude. Lider jedne stranke, prema njegovom mišljenju, mora imati širinu u razmišljanju, sposobnost da realno gleda na stvari i nikada ne smije iz vida izgubiti vezu sa glavnim ljudskim vrijednostima. Od političara cijeni pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića.

Ovaj forum je zaključen

Komentari 31-40 (z 44)

Ime: halil Grad: boise
17.04.2008 19:14

Puno uspjeha u radu stranke.
Voli bih procitati statut NASE STRANKE.
Kako postati clan NASE STRANKE.

Halil!!!!

Ime: Albin Grad: Sarajevo
17.04.2008 17:20

Bojana puno srece u vodjenju Nase Stranke, nadam se da cete dobiti priliku da vodite politiku barem na opstinskim nivoima, a onda i na kantonalnim, entitetskim i naravno drzavnim. Jos se nisam opredjelio dali da bas vama dam svoj glas, posto u stvari nigdje nisam ni nasao vasu platformu, i koje konkretne mjere mislite poduzeti ako i kada dodjete na vlast.
Sve najbolje!

Ime: Dragana Grad: Sarajevo
17.04.2008 17:01

Konačno mladi, pametni, talentovani, sposobni i uspješni ljudiiiii!!!! Diiivnooo, možda nekad i krenemo dalje!!!!
Samo napred!!! :)

Ime: sarajlija
17.04.2008 16:14

Ma kakav Bojan,nema ništa ni od njega ni njevove novopečene stranke.Kad se svoj izdaje šta očekivati za druge...

Ime: blck´n´prd Grad: Paris
17.04.2008 16:06

Nazalost ne vidim pnuo uspjeha NS, zar ce Srbi na okupiranoj teritoriji tzv rep. mrska glasati za muslimana?
Greska je dozvoliti njima da osnuju drzavu u drzavi zasnovanoj na genocidu i poslje ih pustati da rade sto rade ali sa druge strane je lako pametovati odavde...
Pozdrav i sretno nasoj stranci anyway
C.

Ime: lela Grad: rotterdam
17.04.2008 11:42

Iskreno sam se nadala da ce Nasu stranku voditi Danis.Da je vodja stranke najvaznija osoba imala sam priliku dozivjeti sa Reformistickom strankom sjajnog Ante Markovica.I on je tad u Bosni prepustio mjesto drugom ,sto je bilo samo kontraproduktivno. Nemam zaista nista protiv Bojana,u stvari ne znam nista o njemu,sto upravo i smeta.Zelim vam svim srcem da uspijete i rado cu se uclaniti jer vjerujem da je nova snaga na pomolu ,ali mislim da je ,iako dobro razumijem razloge, ucinjena pocetna greska. Kad je neko svojim djelom pokazao koliko je sjajan i koliko dobro razumije BiH i njene potrebe-onda zaista niko nece gledati koje je on nacionalnosti. Danis je nas,moj,iako ja nisam Muslimanka ni Bosnjakinja.Ali jesam Bosanka i na takve Danis i Nasa stranka trebaju racunati !

Ime: Nihada Grad: Sarajevo
17.04.2008 07:57

ZA Nasu stranku,ZA naseg Bojana!
Pozdravljam Vas i zelim puno uspjeha.Mladi ste i perspektivni,sto je i najbitnije.Ucestvujuci u nekim forumima osjetim negativnu energiju koja dolazi iz RS.Mislite li da cete svojim ucescem u politici moci promijeniti svijest gradana RS?To bi Vam bio najveci uspjeh,vjerujte.
Kako mogu postati clan Nase stranke?

Ime: sana Grad: CHICAGO
16.04.2008 23:57

RADUJEM SEM STO SE OSNOVALA STRANKA KOJA ZELI SVOM NARODU I BIH DOBRO. GRADJANI BIH IMAte naprednu stranku glasajte odbacite jednom nacionalne stranke .

Ime: SIGP2101
16.04.2008 15:40

Ako ikada dodjete na vlast, da li ce te konacno pohapsiti i pozatvarati sve koji su ovu zemlju opljackali i silovali bez obzira na opredjeljenje? Ili ce neko morati na kraju i vas da hapsi?

Ime: Bosanceros
16.04.2008 15:07

Mislim da je i bilo krajnje vrijeme da ozivi jedna nova stranka svih iskrenih Bosanaca i Hercegovaca,stranka koja ce biti zaista NASA

Komentari 31-40 (z 44)