Subota, 23. maj/svibanj 2015, 12:14 CET

Raspored emisija

Srednjoevropsko vrijeme

Naredna emisija
13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

23 maj/svibanj 2015

00:00 - 01:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži program Tema sedmice o aktuelnim događajima u regionu i u svijetu. Drugih dio emisije sadrži Dnevnik, koji za RSE vode poznate i zanimljive ličnosti iz regiona, i izbor najzanimljivijih priloga iz protekle sedmice.

08:00 - 09:00

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Subotom poslušajte naše rubrike:  - Aktuelnosti - gdje i šta ovog vikenda   - Regija zove – izbor iz programa Radija Slobodna Evropa           - Behalend - turistički magazin - promocija domaćih turističkih potencijala - Aktiviraj se – volontiraj – stalna rubrika -  Radio Balkan

09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Voditelj: Milan Nešić
- Beograd i Priština u Briselu dogovorili izgradnju šest novih i otvaranje još dva prelaza između Kosova i Srbije. - "Hitno zaustaviti nasilje nad ženama u Srbiji", poručio komesar za ljudska prava Saveta Evrope Nils Muižnieks. - Episkop mileševski Filaret ostaće na čelu eparhije. Sabor SPC nije glasao o razrešenju. - Desetine žrtava u sukobima naoružanih civila i policije u zapadnom Meksiku. - Poslušajte predloge za Gaf nedelje, ali i kako je protekla novosadska promocija knjige posvećene kultnog hrvatskom satriričnom nedeljniku: "Feral tribune - smijeh slobode" Borisa Pavelića.

13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

14:00 - 14:30

Srbija u dva

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji. Sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz sveta.

15:00 - 15:30

BiH u tri

Emisija namijenjena slušaocima u Bosni i Hercegovini. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini protekle sedmice.

18:00 - 18:29

Tema sedmice

Voditelj: Mirjana Rakela
Humor i satira na Balkanu.

18:30 - 18:59

Politički magazin

Voditelj: Mirjana Rakela
- Dnevnik je vodila Biljana Ginova, aktivistica iz Skopja. - Naš gost je Fikret Čaušević, profesor ekonomije i medjunarodnih finansija na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu . - Kakva je sudbina otoka Lastavica , sa tvrdjavom Mamula u Crnoj Gori? - Reakcije na prijedlog da Dragoljub Mihailović dobije ulicu u Valjevu. - "Stenogrami i kamenogrami" Predraga Lucića. - Susret dječjih pozorišta u Subotici.

22:00 - 23:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži regionalne i vijesti iz svijeta, te temu sedmice u kojoj se analitički obrađuju najaktuelnije i najzanimljivije teme o dešavanjima u zemljama regiona. Preostalih pola sata emisije, nazvanih "Tema sedmice" sadrži analitičke teme, intervjue i priče iz života, te rubriku "Dnevnik", koji poznate i zanimljive osobe vode za Radio Slobodna Evropa vode
23 maj/svibanj 2015

Kalendar